Tuesday, October 6, 2009

Selamat Pengantin Baru Pn. Fadzilah!!!

Selamat petang semua!!
Masing2 tolak menolak...ko la update blog..ko la..ko la..last2 xde sape pn yg sudi..Meh beta yg wat.huhu..wlpn bz tp pura2 x bz jap.

Sana sini orang kahwin,
Aku bila aku pun tak tahu,
Kak Fadz n kak aizi baru kahwin,
Semoga bahagia ke anak cucu....

Pada 26 September yang lalu, (cewah mcm report ms zaman sekolah plak) kami telah menghadiri majlis pernikahan dan persandingan Pn Fadzilah dan suami beliau, En Ariff Amri. Walaupun majlis Pn. Aizi berlangsung lebih awal, kami tidak dapat menghadirinya atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan. (raya kan so sowiiiii sgt k kak Aizi)

Tak larat la nak tulis panjang2...Jom usha gambar!



Rombongan bergambar dulu sebelum masuk rumah..Eh..yang paling dekat dengan banner tu tak lama lagi la kan..


Pelamin yang simple but nicely done!!! klu xde bunga telur menyibuk kt kiri kanan pelamin tu lg chantekkk..


Muka yang tak nervous langsung beberapa detik sebelum jadi isteri orang..




Hantaran dari pihak perempuan


Hantaran dari pihak lelaki...


Biasa la candid story..


Semoga kekal ke akhir hayat...


Muka masih lagi happy sangat walaupun masa ni kasutnya tidak dapat dijumpai..Later, she found her cinderella shoes in her own closet!! owh.. so typically kak fadz.. (erk.. sowiii)

Renjis-renjis dipilis...ditepungi la tawar.hai beras kunyit ditabur..disiram si air mawar..

tu je la setakat ni..urmmm..majlis kak aizi, xde gambar...org lain plak buat ye..tak pun pengantin sendiri la yang upload.boleh? hehehe


3 comments:

nin said...

at last..publish gak..hee..em, kak aizi mmg kne publish sndri ..uhuk2

far-east said...

akhirnye...tp b4 tu, ada bbrpa babak yg tertinggal..nantikn..hikhik

life keep changing said...

gamba kawen org??? bile plak org kawe nih??? hehehe xpela majlis kawen org biase je so xpyh la msuk blog