Thursday, February 25, 2010

burung ape tu? MURAI.MURAI...MURAI

wauu.. ingatkan burung hanye di udara


sebenarnya saya tersesat kat dalam lab genetic! saya diarahkan untuk buat pantauan oleh Prof Nor...

Nie lah kawan baru lab kami, muncung yg panjang boleh digunakan untuk load sample dalam Gel Electrophoresis

Kemal keberatan tok melepaskan anak angkat dia.


tengok dia pon duduklah kat pohon ceremai

bestnye duduk kat sini. iza kau dah ade pesaing yg nak mkn buah ceremai.

arnab yang hilang kini diganti dengan burung. lepas jgn gajah cukuplah

7 comments:

yusufx said...

hahahhaha "muncung yg panjang boleh digunakan untuk load sample dalam Gel Electrophoresis" LMAO

pandai sape berceloteh kat cini.. ako bajet sape lg klu bkn nenek tua NUA!

p/s:btol x?

k.lactis said...

betul kot..skema jer. :P ..ni burung murai eh..hehe..ruginyer xde kat sne

life keep changing said...

kalu tim ade msti tim dah terlompat2 kan heheeeee (boleh imagine gaya tim)...

k.lactis said...

kak aizi..jomla balik jb..tgk burung ni buat kte rindu kampung halaman (ade kaitan x?)..jap.jap.mcmane kemal bole pegang jer..dya xlari..bru trfikir..kaki dya patah ke?um,xdela nk buat gaya nye hah..kte da dewasa la..kikiki

yusufx said...

@tim: plz plz don't tell me that being "dewasa" entails in you not doing things that you consider "fun" and "happy" anymore...

k.lactis said...

~yela tu, like the last time korang sanggup percayakn kte tunjuk arah tempat yg kte suka makan tu..kikiki..serba salah dbuatnya..saaayyyyannggg korang..hehehe

ziha said...

muncung burung tu teringat masa aizi merajuk (seoul)