Friday, December 14, 2012

Convocations!!

Hi, assalamualaikum..

Tiba-tiba rasa nk singgah jenguk L.A.B. yang semakin menyepi..

Maklum je lah..kebanyakan generasi awal semasa penubuhan labatasbukit.blogspot sudah melalui fasa hidup yang seterusnya, setelah menamatkan pengajian masing-masing.

Yang dulunya student Master, kini menyambung pengajian di peringkat PhD.

Yang dulunya student yang comot kini sudah berjaya bergelar Doctor of Philosophy.

Yang telah tamat PhD, menjadi post-doc pula.

Yang dulunya single mingle kini sudah berdua/bekeluarga sendiri, malah tidak kurangnya sudah bertiga (plus the babies^^)..

Ada juga yang sudah bekerjaya dan menjadi staff kesayangan majikan ;) ..

Alhamdulillah.

Yepp..seperti ulat bulu yang menjadi rama-rama, kita juga akan melepasi beberapa fasa dalam hidup.


Sebenarnya, nak cerita tentang konvokesyen..tapi intro terlebih.haha

Baiklah, ini gambar konvo yang dah lama tersimpan dah tumbuh kulapuk roti baru nak update..


From left: Dr. Anuar, Yusuf, Prof. Dr. Rosli, Hakimi, Dr. Aizi, Faizah, Izawati, Rabi'atul, Hasmaliana, Hafizah, 2012.

Prof. tersenyum happy dengan gelaran Datuk yang diterima^^

Geramnya..tembam sangat! Baby Irfan..=)

Our big family..love uolls!


p/s mungkin gambar di atas L.A.B perlu dikemaskini dengan generasi baru L.A.B yang ada sekarang ni.
Semoga momento L.A.B dan ikatan sesama kita ibarat double bond yang utuh dan tidak terpisah dek jarak dan waktu. Keep in touch!
(monolog sendiri: si penulis yang masih 'setia' di lab atas bukit..sigh ^^")



4 comments:

Anonymous said...

Michael Vick plays as the quarterback for NFL Philadelphia EaglesView the newly expanded line of MLB apparel including MLB jerseys[url=http://www.officialpackersjerseysshop.com]Womens Aaron Rodgers Jersey[/url]
t-shirts[url=http://www.officialpackersjerseysshop.com]Nike Randall Cobb Jersey[/url]
jackets as well as the all new custom Yankees jerseys
ï»?Your outfit should not comprom[url=http://www.officialpackersjerseysshop.com]Womens Randall Cobb Jersey[/url]
e th[url=http://www.officialpackersjerseysshop.com]Womens Aaron Rodgers Jersey[/url]
feature Just let it roll

MK Kimi said...

menyemak jelah anon atas nih! pi main jauh2

Anonymous said...

Doudoune Moncler Quincy Homme Doudoune Moncler Quincy Homme , lH4eiDsCHn
Doudoune Moncler Pop Star Doudoune Moncler Pop Star , VeAZ0tWh4uU
Doudoune Moncler Olympia Doudoune Moncler Olympia , mPqpS8vJGw
Doudoune Moncler Nice Doudoune Moncler Nice , JgN9PkRnnO
Doudoune Moncler Mod猫le Branson Doudoune Moncler Mod猫le Branson , kNsoZtXFg
Doudoune Moncler Luxembourg Doudoune Moncler Luxembourg , CcTFrYtyF
Doudoune Moncler Karak Doudoune Moncler Karak , hBzm8BfIPs
Doudoune Moncler Italy Doudoune Moncler Italy , NrTDiSenU.
Doudoune Moncler Femme Fourrure Doudoune Moncler Femme Fourrure , DdYUsBqpC
Doudoune Moncler France Doudoune Moncler France , wTao7VnPWo
Doudoune Moncler Ebay Doudoune Moncler Ebay , DgLDeHvhT.

Cinta Misteri said...

wahhhh CiM masih sdg mengejar master dan phd.

*anon atas tu bleh suruh oner l.a.b delete asap